model factura fiscala    Click aici pentru descrierea facilitatilor acestui program de facturare (FACTURIS - probabil cel mai simplu program de facturare).

program de facturare,chitanta  Acest program de facturare permite gestionarea si printarea facturilor si chitantelor unei societati comerciale.

model factura fiscala Factura fiscala emisa de acest program de facturare poate sa exact ca unul dintre urmatoarele modele :

model factura printata model factura printatamodel factura printata model factura printataprogram de facturare, printeaza chitante  Pe factura fiscala poate sa apara si sigla firmei care emite factura fiscala.

soft de facturare, printeaza chitante  Se introduc in program seriile si plajele de numerotare ale facturilor si chitantelor fiscale. Fiecare factura fiscala se emite cu numar consecutiv respectandu-se regulile in vigoare.

programe de facturare, printeaza chitante  Se pot introduce produsele in valuta, iar programul calculeaza pretul in RON la cursul zilei. De asemenea pe factura fiscala apare cursul din ziua in care s-a emis factura fiscala.

programe de facturare, printeaza chitante  Se pot emite facturi fiscale in valuta (pentru export). Apare scrisa pe factura fiscala valuta in care se emite aceasta.

software facturi Se poate vizualiza in orice moment situatia fiecarui client (Registru - Fisa Client)

programe de facturare, printeaza chitante  Programul trateaza toate cotele de TVA :
- Neplatitor de TVA (in factura fisala nu apare coloana de TVA)
- Platitor de TVA : 0%
- Platitor de TVA : 9%
- Platitor de TVA : 19%
- Platitor de TVA : Scutit cu drept de deducere
- Platitor de TVA : Scutit fara drept de deducere
- Taxare Inversa

program de facturare, printeaza chitanta  Se poate scrie orice text in partea de jos a facturii fiscale (De ex. data scadenta - termeni si conditii etc.)

model factura fiscala  Se poate emite factura fiscala pentru persoana juridica sau perosana fizica (se scrie pe factura C.I. si CNP-ul cumparatorului)

programele de facturare, printeaza chitantele  La datele firmei emitente programul permite introducerea de inca 2 randuri cu alte date despre firma emitenta. De exemplu :
- se scrie contul 2 (alt cont)
- se scrie pagina de internet a societatii : Ex. www.midsoft.ro
- se poate scrie numarul de telefon pentru relatii cu clientii : Ex. INFO Clienti 021 .......
 


model factura fiscala
Se pot salva facturile fiscale emise in PDF. Aceasta optiune este utila cand se doreste trimiterea facturii fiscale prin mail.


emite facturi proforme Se pot restrictiona drepturile de acces ale utilizatorilor. De exemplu :
- putem configura ca un utilizator sa nu poata modifica o factura deja introdusa sau printa o factura
- putem configura ca un utilizator sa nu poata vizualiza toate facturile emise de societate

program de facturare, printeaza chitante Cu ajutorul acestui program de facturare (FACTURIS) se poate vizualiza activitatea fiecarui utilizator al programului :
- se vizualizeaza toate operatiile realizate (astfel se poate vedea cand s-a emis o factura, cine si cand a modificato)
 


model factura fiscala
Se pot emite facturi proforme.
- se emite o factura proforma, dupa care aceasta se poate transforma in factura normala (existand posibilitatea modificarii datelor de pe factura)


model factura fiscala
Se pot configura daca sa apara sau nu pe factura urmatoarele :
- Datele privind expeditia : Numele delegatului, Actul Delegatului, Semnatura de primire, Stampila si semnatura furnizorului. (aceste date apar in partea de jos a facturii)
- Data Scadenta - se poate seta ca data scadenta sa apara implicit la un numar de zile (14), iar daca se doreste pe anumite facturi in parte se poate modifica.
- Modalitatea de plata - ori se selecteaza una din valorile predefinite ori se introduce un text dorit de utilizator


program de facturare, printeaza chitante  Atunci cand se printeaza factura, pe aceasta poate sa apara si sigla firmei care emite factura.

printeaza facturi pe A4 Se poate salva orice lista din program in fisier EXCEL (.xls) nemafiind nevoie sa salvati lista mai intai in fisier .csv si apoi importat in Excel.


program de facturare Se poate calcula TVA-ul la o parte din pretul fara TVA. Adica la pretul fara TVA se introduce 150 + 100 (pe factura va aparea 250) iar TVA-ul se va calcula doar la 100 si va aparea 19.

EX : Pret fara TVA 250 (150 + 100)
       Cantitate : 1
       Valoare : 250
       TVA : 19
       Total : 269

printeaza facturi pe A4  Cu ajutorul acestui program de facturare se pot print facturile in format A4 - mai multe modele.


factura externa Noi am introdus niste modele (pe care bineinteles puteti sa le modificati daca nu am tradus corect) : ENGLEZA, ITALIANA, SPANIOALA si ROMANA / ENGLEZA (adica apare FACTURA FISCALA / INVOICE).

- click pe modele pentru a vedea niste modele de facturi externe (traduse)

Exemplu de model factura in limba engleza.


Exemplu de model factura in limba franceza.


Exemplu de model factura in limba italiana.


Exemplu de model factura in limba spaniola.


Exemplu de model factura in limba olandeza.


Exemplu de model factura in limba romana/engleza.