update 1.43

update 1.43

Mesajde volcinsche pe Joi Noi 13, 2008 12:02 pm

am facut ultimul update, 1.43, nu vad nici o imbunatatire din cele propuse de mine si acceptate de dumneavoatra. Va rog spuneti-ne si noua care sunt noutatile acestui nou update.
Multumesc.
volcinsche

Re: update 1.43

Mesajde IULIan007 pe Joi Noi 13, 2008 12:30 pm

volcinsche scrie:am facut ultimul update, 1.43, nu vad nici o imbunatatire din cele propuse de mine si acceptate de dumneavoatra. Va rog spuneti-ne si noua care sunt noutatile acestui nou update.
Multumesc.

Buna ziua,

Pai sunt puse modificarile pe prima pagina a site-ului ... www facturis ro ... unde sunt scrise toate optinile adaugate in fiecare versiune.

Noutati incepand cu versiunea v1.42

S-a adaugat un nou model de factura (cu un format mai nou) pentru tipurile cu o factura pe o pagina A4. De asemenea s-a adaugat si un nou model de chitante.
- Exemplu de model nou factura in pdf.
- Exemplu de model nou factura si chitanta in pdf.
- Exemplu de model nou chitanta in pdf.
- La acest model nou de factura se poate schimba culoarea (configurabila din Configurare - Serii facturi si chitante) . Exemplu de model nou factura in pdf (alta culoare).

Fisa clientului se poate printa sau salva in PDF si trimite acelui client. (cu antet firma)
- exemplu de fisa client salvata in PDF.

Registrul de casa se poate printa si economic (adica pe foaie A4) si am adaugat si optiunea sa se poata printa mai multe zile pe o pagina (pentru economie).

Am adaugat posibilitatea introducerii de matrite fisiere de tip doc (Word) pentru fisierele atasate de factura (contracte, garantii)

Noutati incepand cu versiunea v1.43

S-a adugat posibilitatea ca fiecare user din program sa aiba sau nu acces la anumite serii de facturi si chitante. Astfel se poate defini cate o serie de facturi si de chitante pentru fiecare user in parte (fiecare user emite facturi doar de pe seria lui, neputand emite cu alta serie)

Din aceasta versiune a softului de facturi update-ul se poate face automat. Atunci cand va aparea pe site versiunea Facturis v1.44 si calculatorul de pe care se ruleaza Facturis-ul are legatura la internet atunci va aparea pe pagina principala a progarmului un buton rosu UPDATE. Daca apasati acel buton el isi va face singur update-ul la ultima versiune.

Se pot modifica preturile la produse din Nomenclator - Produse in masa (adica la mai multe produse o data). Daca se doreste o reducere cu 10% pt. toate produsele : se introduce modificarea de -10% si se apasa butonul Modifica Toate

IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis - prezentare optiuni si istoric update-uri