Sigle diferite pe facturi

Sigle diferite pe facturi

Mesajde perfectmedia pe Dum Ian 18, 2009 2:56 pm

Ma confrunt cu o problema, si daca tot folosesc Facturis si mi se pare un program foarte accesibil, sper sa ma puteti ajuta in aceasta problema.
In primul rand, as dori sa stiu daca dintre utilizatori mai considera cineva necesara aceasta modificare.

* Sunt o agentie de publicitate si vand mai multe servicii, care fiecare in sine reprezinta un brand (link.ro, link.ro, link.com, link.ro, link.com). Am dat doar cateva exemple, cu website, pentru a vedea despre ce este vorba. Fiecare din aceste servicii sunt reprezentate exclusiv de Perfect Media. Prin urmare, mi se pare firesc sa apara pe Factura sigla respectivului serviciu (sigla 25H.ro pe facturile emise catre clientii 25H.ro, sigla Cocalisa pentru clientii Cocalisa).
Asadar, m-ar ajuta foarte mult daca as putea, pe acelasi user, sa emit facturi pentru fiecare serviciu in parte, iar datele sa fie pentru fiecare "asortate" brandului.

Multumesc. Astept comentarii si propuneri.

PS: Stiu ca as putea inregistra cate o firma pentru fiecare dintre acestea. Teoretic, pentru ca nu am incercat. Insa firma e aceeasi, cu aceleasi date. Ar trebui doar sa poata aparea sigla serviciului pentru fiecare in parte.
perfectmedia

Re: Sigle diferite pe facturi

Mesajde IULIan007 pe Mar Ian 20, 2009 11:32 am

perfectmedia scrie: Prin urmare, mi se pare firesc sa apara pe Factura sigla respectivului serviciu (sigla 25H.ro pe facturile emise catre clientii 25H.ro, sigla Cocalisa pentru clientii Cocalisa).
Asadar, m-ar ajuta foarte mult daca as putea, pe acelasi user, sa emit facturi pentru fiecare serviciu in parte, iar datele sa fie pentru fiecare "asortate" brandului.

Buna ziua,

E ok pentru dvs. sa va configurati sigla ce apare pe factura in partea de sus penmtru fiecare produs in parte? Dar daca pe factura sunt mai multe produse cu sigle diferite ... eu zic sa se afiseze sigla primului produs din lista.

Ce intelegeti prin "date asortate pentru fiecare serviciu" ?? In afara de sigla ce ati mai vrea sa se modifice ??

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Impresii, "laude" ale clientilor despre programul de facturare - FACTURIS