Folosesc si eu de putin timp acest frumos program dar cred ca sunt necesare cateva imbunatatiri. Consider ca nu se va supara nimeni pentru ca venim cu propuneri, dar fiindca comunicarea este lucrul cel mai important ....
1. La nomenclator sa se introduca si obtiunea cu furnizori, care sa cuprinda toate dateke furnizorului.
2. Sa se poata seta modul de imprimare (o factura pe o pag, 2 fact pe o pag....) din fereastra de facturare.
3. Sa se poata printa cele 3 exemplare ale facturii cu o singura comanda.
4. Daca de ex cand introduc produsul in nomenclator, ii pun si pretul de vanzare, imi apare automat si cand il facturez. Ar bine daca ar apare si cand il receptionez (la introducerea NIR-ului)
5. La completarea NIR-ului sa se poata introduce din fereastra si numele membrilor comisiei si data6.
6. La factura, unde apar datele delegatului, nu ar trebui sa apara pe langa numele si datele de pe CI, si data si ora, ca pe celelalte facturi?
Sper ca pe masura ce folosesc programul sa fiu tot mai multumit de el si sa mai scriu pe aici numai de bine, fara a propune imbunatatiri
Sper ca urmatoarea versiune sa fie cat mai complexa.
Cu stima,
Sebastian