Diferenta intre fisa de magazie a produsului si stoc

- sugestii, impresii si erori ale programului de gestiune- FACTURIS STOC

Diferenta intre fisa de magazie a produsului si stoc

Mesajde intelli pe Mie Iul 30, 2008 11:03 am

Buna ziua,

am intampinat o problema si anume:
la anumite produse (am observat ca la cele cu rulaj mare) cantitatea din fisa de magazie nu este aceeasi cu cantitatea din stocul cumulat pe produs. De exemplu am un produs la care fisa de magazie imi da 448 buc. iar stocul cumulat pe produs 852 buc.

Ar mai fi ceva, si anume faptul ca am incercat intr-o zi sa listez un NIR mai vechi si am avut surpriza sa nu il mai gasesc.Mai exact exista ca si numar....... din data..... dar era gol fara nici un produs sau vreo suma in el.

Astept raspuns!
intelli

Re: Diferenta intre fisa de magazie a produsului si stoc

Mesajde IULIan007 pe Mie Iul 30, 2008 2:09 pm

intelli scrie:Buna ziua,

am intampinat o problema si anume:
la anumite produse (am observat ca la cele cu rulaj mare) cantitatea din fisa de magazie nu este aceeasi cu cantitatea din stocul cumulat pe produs. De exemplu am un produs la care fisa de magazie imi da 448 buc. iar stocul cumulat pe produs 852 buc.

Ar mai fi ceva, si anume faptul ca am incercat intr-o zi sa listez un NIR mai vechi si am avut surpriza sa nu il mai gasesc.Mai exact exista ca si numar....... din data..... dar era gol fara nici un produs sau vreo suma in el.

Astept raspuns!

Buna ziua,

Depinde ce versiune de program aveti !!! prin primele versiuni de Facturis STOC s-au strecurat niste mici erori la modificarea sau anularea facturilor si scadea doar din stoc fara sa scada din fisa de magazie.

Cel mai bine ar fi sa ne trimiteti baza de date sa vedem pe caz concrect ... si poate sa corectam ... si sa vedem de ce nu va apar si nir-urile !!!

Va multumesc,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde ernest pe Lun Sep 29, 2008 6:22 pm

Buna ziua

am intampinat aceeasi problema si eu:
la anumite produse cantitatea din fisa de magazie nu este aceeasi cu cantitatea din stocul cumulat pe produs. De exemplu am un produs la care fisa de magazie imi da, de ex.1 buc. iar stocul cumulat pe produs este de 4 buc.

Va multumesc, astept un raspuns.
ernest

Mesajde IULIan007 pe Lun Sep 29, 2008 6:41 pm

ernest scrie:Buna ziua

am intampinat aceeasi problema si eu:
la anumite produse cantitatea din fisa de magazie nu este aceeasi cu cantitatea din stocul cumulat pe produs. De exemplu am un produs la care fisa de magazie imi da, de ex.1 buc. iar stocul cumulat pe produs este de 4 buc.

Va multumesc, astept un raspuns.

Buna ziua,

Faceti din nou ultimul Update ... la v1.41 .
Si in Fisa de Magazie gasiti un buton Recalculeaza Stoc. Acest buton aduce Stocul ca in Fisa de Magazie.

Facturare placuta,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde ernest pe Lun Sep 29, 2008 9:02 pm

Buna
Am facut un nou Update la 1.41, dar eu nu am gasit acest buton.
Multumesc pentru raspuns.
ernest

Mesajde IULIan007 pe Mar Sep 30, 2008 10:59 am

ernest scrie:Buna
Am facut un nou Update la 1.41, dar eu nu am gasit acest buton.
Multumesc pentru raspuns.

Buna ziua,

Update-ul trebuie sa-l copiati din nou de pe site. (e bine sa-l copiati in alta parte ... sa stergeti directorul Updatev1.41 din Facturis si sa-l puneti din nou arhiva copiata)

Atasez o poza cum arata fereastra Fisa Produs

Imagine

Daca mai sunt nelamuriri puteti sa sunati sa le clarificam pe loc.

Va multumesc,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde ernest pe Mar Sep 30, 2008 4:08 pm

Buna ziua
va multumesc pentru promtitudine, am rezolvat problema.
Succes in continuare.
ernest

Mesajde Catalin Cristea pe Vin Oct 31, 2008 12:32 pm

Buna ziua
am avut aceiasi problema si am urmat pasii recomandati de dumneavoastra,
IULIan007 scrie:Update-ul trebuie sa-l copiati din nou de pe site. (e bine sa-l copiati in alta parte ... sa stergeti directorul Updatev1.41 din Facturis si sa-l puneti din nou arhiva copiata)

dar.....
...surpriza, pe site, cu toate ca crie update v1.41, e v1.42....
am apucat sa sterg update-ul 1.41, am instalat v1.42 si am mici modificari (iar butonul "recalculeaza stoc" nu e nicaieri)
1. nu mai am scrisul intuitiv (care la inceput mi s-a parut incomod, dar acum imi este foarte greu fara...)
2. la iesire marfa-bon de consum, inainte daca mai aveam o data un produs ma atentiona si nu ma lasa sa-l mai bag o data, acum .... pot sa-l bag de n-spe ori si ma pacalesc....
nu stiu daca este din cauza stergerii update-ului, dar.... il vreau ca inainte :((((
se mai poate face ceva ?
Catalin Cristea

Mesajde IULIan007 pe Joi Noi 13, 2008 3:08 pm

Catalin Cristea scrie:Buna ziua
am avut aceiasi problema si am urmat pasii recomandati de dumneavoastra,
IULIan007 scrie:Update-ul trebuie sa-l copiati din nou de pe site. (e bine sa-l copiati in alta parte ... sa stergeti directorul Updatev1.41 din Facturis si sa-l puneti din nou arhiva copiata)

dar.....
...surpriza, pe site, cu toate ca crie update v1.41, e v1.42....
am apucat sa sterg update-ul 1.41, am instalat v1.42 si am mici modificari (iar butonul "recalculeaza stoc" nu e nicaieri)

Acum am pus v1.43. (trebuie sa regasiti acel buton de recalculeaza stoc)

Catalin Cristea scrie:1. nu mai am scrisul intuitiv (care la inceput mi s-a parut incomod, dar acum imi este foarte greu fara...)

Acel scris intuitiv e o functie de autocomplete la ComboBox-uri ... de acum acea functie este configurabila ... adica fiecare isi bifeaza daca vrea sau nu aceasta functie (din Configurare - Date Firma)

Catalin Cristea scrie:2. la iesire marfa-bon de consum, inainte daca mai aveam o data un produs ma atentiona si nu ma lasa sa-l mai bag o data, acum .... pot sa-l bag de n-spe ori si ma pacalesc....
nu stiu daca este din cauza stergerii update-ului, dar.... il vreau ca inainte :((((
se mai poate face ceva ?

Din v1.43 daca introduceti a doua oara acelasi produs in bonul de consum va atentioneaza si apoi va intreaba daca doriti introducurea produsului.

Facturare placuta
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis STOC - program de facturare + gestiune stocuri