Facturis Stoc - intrebare

- sugestii, impresii si erori ale programului de gestiune- FACTURIS STOC

Facturis Stoc - intrebare

Mesajde Vali1997 pe Vin Iun 18, 2010 11:15 am

Buna ziua , folosesc Facturis Stoc de cativa ani dar in ultima vreme am avut ceva probleme ,nu cu programul in sine ci cu calculatoarul . Mai exact , la inceputul anului 2010 mi-a "picat" hard-ul pe care aveam programul de facturare . Am sunat sa cer ajutorul si am primit pe mail o licenta . Am continuat sa facturez si dupa putin timp mi-a picat si al doilea hard-disk (coincidenta spun cei care intretin calculatorul) . Iar am sunat , iar s-a rezolvat . In momentul asta am deusit sa recuperez fisierul de pe al doilea hard si am pe un laptop doua fisiere facturis cu facturi din perioade diferite . Cum sa le fac sa fie un singur fisier ? Practic acum trebuie sa caut anumiti clienti deschizand doua "facturis" . Multumesc .
Vali1997

Re: Facturis Stoc - intrebare

Mesajde IULIan007 pe Vin Iun 18, 2010 11:31 am

Vali1997 scrie:Buna ziua , folosesc Facturis Stoc de cativa ani dar in ultima vreme am avut ceva probleme ,nu cu programul in sine ci cu calculatoarul . Mai exact , la inceputul anului 2010 mi-a "picat" hard-ul pe care aveam programul de facturare . Am sunat sa cer ajutorul si am primit pe mail o licenta . Am continuat sa facturez si dupa putin timp mi-a picat si al doilea hard-disk (coincidenta spun cei care intretin calculatorul) . Iar am sunat , iar s-a rezolvat . In momentul asta am deusit sa recuperez fisierul de pe al doilea hard si am pe un laptop doua fisiere facturis cu facturi din perioade diferite . Cum sa le fac sa fie un singur fisier ? Practic acum trebuie sa caut anumiti clienti deschizand doua "facturis" . Multumesc .

Buna ziua,

Se pot exporta clientii dintr-un program si importa in al doilea prin fisier. Sau daca nu va descurcati puteti sa ne trimiteti noua cele doua baze de date si ne spuneti ce vreti sa transferati ?? clienti , facturi , chitante ??

Facturare usoara,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde Vali1997 pe Vin Iun 18, 2010 11:55 am

Multumesc . Vreau sa transfer tot . Daca puteti va rog sa-mi spuneti cum sa fac exportul si respectiv importul. Daca nu o sa reusesc o sa va trimit bazele de date dumneavoastra .
Vali1997

Mesajde IULIan007 pe Sâm Iun 19, 2010 11:43 am

Vali1997 scrie:Multumesc . Vreau sa transfer tot . Daca puteti va rog sa-mi spuneti cum sa fac exportul si respectiv importul. Daca nu o sa reusesc o sa va trimit bazele de date dumneavoastra .

Buna ziua,

Din primul program export :
- se intra in Nomenclator Produse sau/ si Nomencalator Clienti
- se afiseaza toate produsele / clientii
- se da click stanga pe lista se si alege optiune Export in fisier CSV (el creeaza doua fisiere)

In al doilea program import :
- se intra in Nomenclator Produse sau/ si Nomencalator Clienti
- se apasa butonul IMPORT si se selecteaza unul din fisierele exportate

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde Vali1997 pe Sâm Iun 19, 2010 12:01 pm

Multumesc
Vali1997

Mesajde Vali1997 pe Lun Iun 21, 2010 11:36 am

"Clientii" au mers exportati si respectiv importati dar facturile si chitantele merg doar exportate . Importul nu merge sau imi scapa mie ceva . Multumesc
Vali1997

Mesajde IULIan007 pe Mar Iun 22, 2010 11:20 am

Vali1997 scrie:"Clientii" au mers exportati si respectiv importati dar facturile si chitantele merg doar exportate . Importul nu merge sau imi scapa mie ceva . Multumesc

La facturi folositi butoanele de Import Export din Registru Facturi (din partea de jos).

facturare usoara,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde Vali1997 pe Mar Iun 22, 2010 2:21 pm

Asa am facut dar ma intreaba daca vreau sa-mi importe si chitantele atasate facturilor , ii dau OK si ... nu mai face nimic . Nu-mi cere "calea" spre fisierul creat la export . O sa mai incerc . Multumesc
Vali1997

Înapoi la Facturis STOC - program de facturare + gestiune stocuri