Vali1997 scrie:Buna ziua , folosesc Facturis Stoc de cativa ani dar in ultima vreme am avut ceva probleme ,nu cu programul in sine ci cu calculatoarul . Mai exact , la inceputul anului 2010 mi-a "picat" hard-ul pe care aveam programul de facturare . Am sunat sa cer ajutorul si am primit pe mail o licenta . Am continuat sa facturez si dupa putin timp mi-a picat si al doilea hard-disk (coincidenta spun cei care intretin calculatorul) . Iar am sunat , iar s-a rezolvat . In momentul asta am deusit sa recuperez fisierul de pe al doilea hard si am pe un laptop doua fisiere facturis cu facturi din perioade diferite . Cum sa le fac sa fie un singur fisier ? Practic acum trebuie sa caut anumiti clienti deschizand doua "facturis" . Multumesc .
Vali1997 scrie:Multumesc . Vreau sa transfer tot . Daca puteti va rog sa-mi spuneti cum sa fac exportul si respectiv importul. Daca nu o sa reusesc o sa va trimit bazele de date dumneavoastra .
Vali1997 scrie:"Clientii" au mers exportati si respectiv importati dar facturile si chitantele merg doar exportate . Importul nu merge sau imi scapa mie ceva . Multumesc
Înapoi la Facturis STOC - program de facturare + gestiune stocuri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator