Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-ar putea importa/exporta o lista de clienti/produse/stocuri in format MS Excel
si cit ar costa o a doua licenta pt acest program.
Cu stima
Sandu Cismaseanu
john_garden scrie:Eu am o alta problema. In acest moment sunt nevoit sa facturez de pe 2 calculatoare. Stiu ca trebuie sa-mi iau a 2-a licenta. Ma intreb cum pot sincroniza cele 2 baze de date din calculatoare pentru ca la sfarsit de luna baza de date din desktop sa aibe si datele din laptop. In acest moment pe laptop folosesc programul cate 15 zile apoi il reinstalez. Nu de bani este problema, ci de faptul ca laptopul este mai folosit si ma ingrijoreaza pierderea datelor din el. (pentru teren am un laptop si pentru birou un desktop).
O alta problema este ca daca faci salvare de date si apoi recurerare, dupa ce instalezi o noua copie pe aceeasi licenta unde seria placii de baza este cunoscuta de catre MIDSOFT pentru activare, la nomeclatoare nu mai apare nimic. Nici produse, nici clienti iar daca vrei sa mai revezi facturile si chitantele emise pana in acel moment s-a termiat. Nu apare nimic.
volcinsche scrie:Da, aceeasi pb ma intereseaza si pe mine, la fel folosesc un laptop si un calc de birou. Se poate rezolva aceasta problema?.
volcinsche scrie:Dupa cum spuneti dv, am facut, adica am pus pe un stic programul de pe calc unde a fost inregistrat, daca pun sticul pe alt calc, cand vreau sa portnesc programul, imi apare mesajul ca trebuie sa inregistrez programul. Deci nu pot lucra pe el.
Înapoi la Facturis STOC - program de facturare + gestiune stocuri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator