Programul merge foarte greu

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Programul merge foarte greu

Mesajde zamfir pe Sâm Iul 19, 2008 7:49 pm

Buna ziua,
Am probleme cu introducerea facturilor,calculatorul"gandeste mult" pana deschide fereastra. Restul programelor merg OK. Are legatura cu faptul ca am internetul prin router wireless ?PC-ul este AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4000+,2.11 GHz, 1GB RAM.
zamfir

Re: Programul merge foarte greu

Mesajde IULIan007 pe Dum Iul 20, 2008 10:17 pm

zamfir scrie:Buna ziua,
Am probleme cu introducerea facturilor,calculatorul"gandeste mult" pana deschide fereastra. Restul programelor merg OK. Are legatura cu faptul ca am internetul prin router wireless ?PC-ul este AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4000+,2.11 GHz, 1GB RAM.

Buna ziua,

Atunci cand se initializeaza fereastra de introducere factura se afiseaza in ComboBox-ul de produse toate produsele - daca ele nu sunt setate in Nomenclator Produse atunci programul cauta in toate facturile emise toate produsele si le aseaza in ordine alfabetica - daca sunt multe facturi aceasta operatiune dureaza cateva secunde ... astfel ar fi indicat sa va definiti cateva produse in Nomenclator Produse pentru a se afisa mai repede fereastra de Introducere Facturi

Va multumim,
IULIan007
Site Admin

Mesajde zamfir pe Mar Iul 22, 2008 8:32 pm

Multumesc. S-a rezolvat.
zamfir

Mesajde enter pe Mar Feb 03, 2009 5:10 pm

Si eu am problema asta. Pina acum mergea OK. Cind se face o factura de pe una din statii si nu de pe server , este jale. Stai si 5 minute pina sa printeze factura. Ce draq s-a intimplat????. Si serverul si statia sunt pe XP. serverul SP3 , statia SP2. Ceva nu merge rotund si nu ma prind ce.
enter

Mesajde IULIan007 pe Mie Feb 04, 2009 11:04 am

enter scrie:Si eu am problema asta. Pina acum mergea OK. Cind se face o factura de pe una din statii si nu de pe server , este jale. Stai si 5 minute pina sa printeze factura. Ce draq s-a intimplat????. Si serverul si statia sunt pe XP. serverul SP3 , statia SP2. Ceva nu merge rotund si nu ma prind ce.

Buna ziua,

Daca sunt probleme la printare verificati conexiunea cu imprimanta. Alte documente cum se printeaza la acea imprimanta ??
Daca tot merge greu printarea incercati sa instalati o imprimanta pe statie si sa o setati ca default. (poate se printeaza mai repede asa)
E de la conexiunea cu imprimanta.

Facturare placuta !!!
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde enter pe Mie Feb 04, 2009 11:20 am

Scuze , m-am exprimat gresit. De fapt e jale in momentul cind da comanda "introdu factura". Acolo-i sta ceasu'l. Poti face nani. Dupa ce a trecut de hopul asta printarea merge ok.
enter

Mesajde IULIan007 pe Joi Feb 05, 2009 11:02 am

enter scrie:Scuze , m-am exprimat gresit. De fapt e jale in momentul cind da comanda "introdu factura". Acolo-i sta ceasu'l. Poti face nani. Dupa ce a trecut de hopul asta printarea merge ok.

Buna ziua,

Debifati printarea facturii si dati Introdu Factura si vedeti daca sta la fel de mult. (astfel se elimina printarea la imprimanta)
Cel mai bine ar fi sa ne auzim la un telefon - sa vedem de ce merge greu.

Facturare placuta
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde enter pe Joi Feb 05, 2009 3:11 pm

enter

Mesajde enter pe Mie Aug 19, 2009 2:24 pm

haideti sa rezolvam aceasta problema. am ajuns la capatul rabdarii. puteti suna si pe 0722598640.
thx
enter

Mesajde IULIan007 pe Vin Aug 21, 2009 12:26 pm

enter scrie:haideti sa rezolvam aceasta problema. am ajuns la capatul rabdarii. puteti suna si pe 0722598640.
thx

Daca ati zis ca pe alte calculatoare merge bine inseamna ca e de la calculator.
Incercati sa mutati programul de facturare pe alt calculator sau sa reinstalati din nou windowsul.

IULIan,
IULIan007
Site Admin

Următorul

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare