Intrebare

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Intrebare

Mesajde dtgroup pe Lun Mar 22, 2010 12:00 pm

ma interesa urmatoarea chestiune: daca in timp ce lucrez la o factura din n motive se inchide calculatorul sau programul de facturare daca s-ar putea ca factura in care se lucra sa fie retinuta undeva...salvata ca si ciorna?...mi se pare un lucru benefic pentru utilazatorii programului.
Si mai am o intrebare: daca folosesc programul pe doua calculatoare, laptopuri de fapt.....din care am inteles ca unul este server, acel laptop care are rol de server, daca este luat din firma , plec la iun client cu el, celalalt laptop poate lucra??...sau nu?...

Multumesc
dtgroup

Re: Intrebare

Mesajde IULIan007 pe Lun Mar 22, 2010 12:15 pm

dtgroup scrie:ma interesa urmatoarea chestiune: daca in timp ce lucrez la o factura din n motive se inchide calculatorul sau programul de facturare daca s-ar putea ca factura in care se lucra sa fie retinuta undeva...salvata ca si ciorna?...mi se pare un lucru benefic pentru utilazatorii programului.
Si mai am o intrebare: daca folosesc programul pe doua calculatoare, laptopuri de fapt.....din care am inteles ca unul este server, acel laptop care are rol de server, daca este luat din firma , plec la iun client cu el, celalalt laptop poate lucra??...sau nu?...

Multumesc

Buna ziua,

O sa ne gandim pe viitor sa se poata salva tot ce s-a lucrat intr-o factura in niste fisiere temporare.
Daca programul functioneaza pe 2 calculatoare in retea si serverul pleaca din retea ... nici celalalt calculator nu mai functioneaza.

Facturare placuta,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare