Jurnalul de Vanzari la versiunea 1.47 nu calculeaza TOTAL

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Jurnalul de Vanzari la versiunea 1.47 nu calculeaza TOTAL

Mesajde Sidorval pe Mar Feb 23, 2010 2:26 am

Probleme!!! Am facut update la versiunea 1.47, pana acum am lucrat pe 1.45 si stupoare: la jurnalul de vanzari nu mai calculeaza totalul cantitatii, in schimb calculeaza totalul PRETURILOR fara tva, de parca asta m-ar interesa.

ca sa ma fac mai usor inteles:
-selectez produsul pentru care vreau sa vad cantitatea vanduta in perioada X, imi apare ca de obicei pe linie cantitatea pentru fiecare factura, dar nu mai face totalul coloanei "Cantitate" care de fapt ma intereseaza destul de mult.

poate o sa imi spuneti ca pot afla destul de usor impartind Total Valoare la pretul per produs, dar nu era mai simplu sa-mi afiseze direct cantitatea? in plus am produse care le vand la preturi diferite pentru fiecare client ....

Va rog remediati problema, consider foarte util totalul cantitatilor .... era mai comoda vechea versiune decat aceasta. acum trebuie sa adun eu; cred ca e destul de simplu de remediat, ar fi o formula gen esuma unei coloane in Excel
Sidorval

Re: Jurnalul de Vanzari la versiunea 1.47 nu calculeaza TOTAL

Mesajde IULIan007 pe Mar Feb 23, 2010 2:15 pm

Sidorval scrie:Probleme!!! Am facut update la versiunea 1.47, pana acum am lucrat pe 1.45 si stupoare: la jurnalul de vanzari nu mai calculeaza totalul cantitatii, in schimb calculeaza totalul PRETURILOR fara tva, de parca asta m-ar interesa.

ca sa ma fac mai usor inteles:
-selectez produsul pentru care vreau sa vad cantitatea vanduta in perioada X, imi apare ca de obicei pe linie cantitatea pentru fiecare factura, dar nu mai face totalul coloanei "Cantitate" care de fapt ma intereseaza destul de mult.

poate o sa imi spuneti ca pot afla destul de usor impartind Total Valoare la pretul per produs, dar nu era mai simplu sa-mi afiseze direct cantitatea? in plus am produse care le vand la preturi diferite pentru fiecare client ....

Va rog remediati problema, consider foarte util totalul cantitatilor .... era mai comoda vechea versiune decat aceasta. acum trebuie sa adun eu; cred ca e destul de simplu de remediat, ar fi o formula gen esuma unei coloane in Excel

Buna ziua,

Am adaugat calculul coloanei de Cantitate.
Trebuie sa mai faceti odata ultimul Update la programul de facturare.

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare