Valoare totala pe o factura si alte dorinte

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Re: Valoare totala pe o factura si alte dorinte

Mesajde bogdancostel pe Dum Aug 02, 2009 2:08 pm

Adica ce pret scriu la valoarea de vanzare cu TVA?
bogdancostel

Mesajde IULIan007 pe Lun Aug 03, 2009 10:40 am

bogdancostel scrie:La printarea NIR-ilui se poate face ceva ca sa retina ultimul tip de NIR printat sa nu selectezi de fiecare data?
multumesc

Probabil o sa implementam o optiune sa se retina modelul nir-ului ... intr-o versiune viitoare a programului de facturare

bogdancostel scrie:Daca am primit 10 produse identice pe stoc si vreau sa le vand la preturi diferite (cu adaosuri diferite), cum completez NIR-ul?

Dvs. puteti scrie orice pret de vanzare cand faceti factura sau bonul fiscal (programul va selecteaza pretul de vanzare din NIR sau din Nomenclator produse, dar dvs. puteti sa-l modificati inainte sa faceti vanzarea).
Asa ca din punct de vedere al programului puteti scrie un pret de vanzare in NIR si sa-l vindeti efectiv cu alt pret. Deci trebuie sa va intrebati contabilul cum vrea sa treceti in NIR (daca il printati si il adaugati la contabilitate) ... ca el se descurca cu contablilitatea.

Facturare placuta
IULIan007
Site Admin

Mesajde bogdancostel pe Joi Aug 06, 2009 6:36 pm

Se poate integra si un Monetar?
bogdancostel

Mesajde bogdancostel pe Joi Aug 06, 2009 6:50 pm

Inca o problema: daca am mai multe ferestre deschise, cand selectez gestiunea unde se factureaza (in Introducere->Facturi) imi dispare fereastra Facturis si trebuie sa dau 2 clickuri in bara da ferestre jos ca sa apara? Stiti de ce? Acest lucru nu se intampla daca Facturis e singur pe ecran si celelalte ferestre sunt minimalizate.
bogdancostel

Mesajde IULIan007 pe Lun Aug 10, 2009 11:26 am

bogdancostel scrie:Inca o problema: daca am mai multe ferestre deschise, cand selectez gestiunea unde se factureaza (in Introducere->Facturi) imi dispare fereastra Facturis si trebuie sa dau 2 clickuri in bara da ferestre jos ca sa apara? Stiti de ce? Acest lucru nu se intampla daca Facturis e singur pe ecran si celelalte ferestre sunt minimalizate.

Buna ziua,

Am testat in programul FACTURIS aspectul semnalat de dvs. dar la noi nu dispare fereastra de Introducere Facturi. Selectez gestiunea care facturez din stoc dupa care imi apare fereastra corect.
O sa mai verificam.

Facturare placuta
IULIan007
Site Admin

Mesajde IULIan007 pe Lun Aug 10, 2009 11:33 am

bogdancostel scrie:Se poate integra si un Monetar?

Buna ziua,

Se mai face monetarul ?? Mai e obligatoriu ??
O sa ne interesam si poate va aparea intr-o versiune viitoare.

Va multumim,
IULIan007
Site Admin

Mesajde bogdancostel pe Vin Aug 21, 2009 9:17 pm

Cum configurez programul sa-mi trimita la casa de marcat bonul fiscal prin driverul Fprint (la asta am licenta)?

Cu respect.
bogdancostel

Mesajde IULIan007 pe Dum Aug 23, 2009 5:22 pm

bogdancostel scrie:Cum configurez programul de facturare sa-mi trimita la casa de marcat bonul fiscal prin driverul Fprint (la asta am licenta)?

Cu respect.

Buna ziua,

Driver-ul casei de marcat se achizitioneaza de la cei ce ati cumparat casa de marcat.
In programul de facturare este foarte usor de configurat lucrul cu casa de marcat. Configurare - Date Firma se apasa butonul Configureaza casa de marcat si se precizeaza directorul unde este instalat driver-ul casei de marcat.

Spor la facturare ,
IULIan007
Site Admin

Mesajde bogdancostel pe Vin Aug 28, 2009 2:09 pm

Daca am tiparit un bon si casa a dublat valoarea pe el, cum il anulez? Am dat stornez factura (BF) dar cand am trimis bonul la casa i-mi zice ca valoare negativa, nu se poate tipari. In registrul de casa apare BF cu minus valoarea bonului fiscal anulat. Cand fac alt bon fiscal programul sare automat peste bonul cu minus. Cum sa fac?

Cu respect.
bogdancostel

Mesajde bogdancostel pe Vin Aug 28, 2009 10:37 pm

Mai e o problema
Daca am 5 produse cu nume identic (placute frana de ex.), dar cu cod diferit nu stie programul sa le diferentieze.
Daca am vandut 1 produs pe o factura le scoate toate produsele cu acel nume din stoc si nu le mai vad ca sa fie pe stoc.

Puteti rezolva problema va rog?
Multumesc.
bogdancostel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare