Buna ziua,
bogdancostel scrie:Stiti de ce cand introduc intr-o
factura un produs si cand completez la valoarea totala pretul nu-mi calculeaza automat valoarea fara tva si valoarea (ron)?
Valoarea se modifica doar dupa ce sterg eu valoarea fara tva si valoarea(ron).
Pai daca lasati toate campurile completate,
programul de facturare de unde vreti sa stie care e corect ??
Programul de facturare functioneaza in felul urmator la calculul valorilor :
- se verifica daca este introdus Pretul fara TVA
- - - daca este introdus se calculeaza celelalte valori
- - - daca nu este introdus se verifica valaoarea toatala fara TVA ..... si tot asa.
Am putea implementa ceva sa va ajute : daca se modifica valoarea sau / si valoarea totala atunci sa se stearga automat valorile dinainte. - si astfel nu mai sunteti nevoit sa stergeti valorile fara TVA.
bogdancostel scrie:De asemenea daca vreau sa modific produsul pe factura (sa schimb nr de bucati vandute) dau modificare produs, schimb nr de bucati si cand dau introducere produs i-mi zice ca nu este cantitatea in stoc, chiar daca am in stoc.
Vom verifica acest aspect.
bogdancostel scrie:Se poate ca la Configurare stoc la Afisare pret de Facturare sa existe si o optiune cu nimic ca ulterior sa introduc eu pretul de vanzare, ca asa trebuie sa sterg eu pretul de la valoarea fara tva si valoarea (ron) ca daca astea sunt 0 nu modifica nimic.
Daca nu treceti in
Nomenclator Produse preturile si optati pentru afisarea pretului de vanzare din Nomenclator ... atunci va aparea 0 la pretul fara TVA.
Cred ca o sa implementam intr-o versiune viitoare sa nu apara nimica.
bogdancostel scrie:De asemenea la introducerea pretului de vanzare fara tva se poate face ca sa introduc eu de ex. valoarea cu tva / 1.19 si sa-mi calculeze el automat pretul?
- se introduce la valoarea totala pretul cu tva dorit
- se apasa calculeaza
- va aparea pretul unitar fara TVA calculat
- dupa care introduceti cantitatea si apoi apasat butonul
Introdu ProdusFacturare placuta,