vreau sa propun ca la completarea datelor clientilor (atat in nomenclator cat si la introducere factura) sa nu mai fie obligatorie completarea campurilor CONT si BANCA pentru ca 90% din clienti nu ne furnizeaza si aceste date cat timp nu avem nevoie de ele si cat timp nu este obligatorie prezenta lor pe factura. eu am completat aceste campuri cu semnul liniuta ( - )
Nu este o problema importanta de functioanre a programului, singurul inconvenient este aspectul facturii tiparite, in dreptul clientului fiind si acele doua campuri cu liniuta.
Cu o problema ceva mai importanta , dar care , la fel, nu afecteaza buna functionare a programului, ma confrunt de ceva timp, si anume, pe factura si pe chitanta tiparita campul "Judet" al firmei noastre (emitent) ramane necompletat cu toate ca este completat de noi atat la "date firma" cat si cand intoroducem factura.
o alta sugestie/problema este pentru modelul de factura "profesional2" (parca asa se numeste) cu o factura si o chitanta pe A4 care nu tipareste si adresa de livrare, fiind utila pentru agentii nostri in cazul firmelor ce au punctul de lucru diferit de sediu. la modelul cu doua facturi pe a4 adresa de livrare apare. alte modele in afara acestora doua nu am incercat
Multumesc