Facturis poate lucra după cod produs?

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Facturis poate lucra după cod produs?

Mesajde Mirel pe Joi Feb 19, 2009 11:08 pm

Bună seara
Am deschis o firmă şi sunt înclinat să achiziţionez programul Facturis. Dar problema mea e următoarea:
eu cumpăr un produs, îl prelucrez, după care îl vând la preţuri diferite sub diverse denumiri (acelaşi produs). Pe scurt aş dori ca în Nomenclatorul de produse prima casetă ce urmează a fi completată să fie: Codul produsului,apoi nume produs/UM, FĂRĂ PREŢ FĂRĂ TVA; PREŢ CU TVA(aceste două coloane mă încurcă formidabil fiind legate de crearea facturii, după cum v-am mai spus am preţuri diferite pentru acelaşi produs introdus în nomenclator) moneda/ obs1/obs.2/ tip. După aceea la Stoc/ NIR/ Introducere: toate casetele de la adaos până la Valoare cu TVA să poată fi invalidate ( acestea sunt necesare doar celor ce cumpără şi revând produse fără a le prelucra) iar pe primul rând de casete înaintea casetei cu Denumirea produsului, să apară caseta numită COD PRODUS. La Introducere/ Facturi, înaintea casetei DENUMIRE PRODUS să figureze caseta COD PRODUS. Ideea este ca atunci când creez factura, să introduc codul produsului, să pot modifica liber numele produsului, preţ sau valoare totală (excelentă opţiunea calculează). Deci scăderea din gestiune să se efectueze sau să ţină seama de COD PRODUS, nu de Denumire produs, cum este acum. Nu este necesar ca, COD PRODUS să apară pe factură (dacă doriţi faceţi-l opţional). În consecinţă pentru ca programul dvs. să devină mai flexibil puteţi introduce la meniul Configurare un submeniu numit Opţiuni care să permită configurarea programului ca în descrierea de mai sus? Eventual o actualizare (update) la versiunea existentă?
Repet, sunt foarte interesat de acest program.
În rest, numai de bine.
Mirel

Re: Facturis poate lucra după cod produs?

Mesajde Mirel pe Joi Feb 19, 2009 11:15 pm

Revin cu următoarea precizare: m-am referit strict numai la Facturis Magazin
Mirel

Re: Facturis poate lucra după cod produs?

Mesajde IULIan007 pe Vin Feb 20, 2009 12:07 pm

Buna ziua,

Este destul de dificil ce cereti dvs. ...
- daca aveti produse care le prelucrati trebuie sa folositi Raportul de Productie in care scrieti ce marfa intra si produsele finite care ies (pentru ca programul sa scoata din gestiune produsele ce intra in compozitie si sa bage inapoi in gestiune produsele finite)
- nu se poate tine o evidenta pentru un produs cu mai multe nume ... evidenta stocurilor se tine pe fiecare produs in parte din Nomenclator Produse (acelasi nume si cod).

Cel mai bine ar fi sa ne auzim la un telefon. Sunati la numerele de pe site poate ajungem sa intelegem ceea ce doriti.

Facturare placuta
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare