Printare

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Printare

Mesajde volcinsche pe Joi Ian 15, 2009 10:15 pm

Buna ziua, am citit in prezentarea programului ca se poate exporta registru de casa in format pdf. Eu nu am gasit de unde. Daca dau clic dr pe ecranul unde se vad intrarile din resitru, nu imi apare pdf nicaieri.
Multumesc
volcinsche

Re: Printare

Mesajde volcinsche pe Sâm Ian 17, 2009 6:48 pm

mai este functionabil forumul :)
volcinsche

Mesajde IULIan007 pe Mar Ian 20, 2009 11:28 am

volcinsche scrie:Buna ziua, am citit in prezentarea programului ca se poate exporta registru de casa in format pdf. Eu nu am gasit de unde. Daca dau clic dr pe ecranul unde se vad intrarile din resitru, nu imi apare pdf nicaieri.
Multumesc

Buna ziua,

Nu se poate salva registrul de casa in fisier PDF. Se poate doar printa in cele doua formate.
Dar se poate salva lista in care se afiseaza registrul de casa in EXCEL. (click dreapta pe lista)

Sa ne spuneti unde ati citit ca se poate printa Registrul de Casa in PDF ca sa corectam.

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde volcinsche pe Mie Ian 21, 2009 12:06 pm

Buna ziua,
Aici am vazut ca scrie, ca reg de casa se poate salva in format pdf. http://www.midsoft.ro/Facturis/versiuni.facturare.gestiune.html
Cu stima
volcinsche

Mesajde volcinsche pe Mie Ian 21, 2009 12:08 pm

volcinsche

Mesajde IULIan007 pe Mie Ian 21, 2009 12:17 pm

volcinsche scrie:Buna ziua,
Aici am vazut ca scrie, ca reg de casa se poate salva in format pdf. http://www.midsoft.ro/Facturis/versiuni.facturare.gestiune.html
Cu stima

Multumim mult ... o sa corectam ...

Va ajuta salvarea registrului de casa in PDF ?? Poate o implementam ... :D ... dar nu prea ii vad rostul ... ca doar nu se trimite cuiva pe net ... doar se printeaza.

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Mesajde volcinsche pe Mie Ian 21, 2009 12:21 pm

Am intrebat pentru ca am vazut scris, daca acum ma ajuta sau nu este altceva. Iar pt ca mi-ati spsu unde am vazut pt a putea corecta v-am spus :),
O zi buna
volcinsche

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare