Eroare in Facturis!

- sugestii, impresii si erori ale programului de facturare - FACTURIS

Eroare in Facturis!

Mesajde ip_fresh pe Joi Noi 06, 2008 7:21 pm

Buna,

Mi-am scanat stampila cu semnatura in format JPG dimensiuni 150 x 81px si le-am adaugat sa le puna pe factura la sampila si semnatura.
Eroare apare atunci cand salvezi in format fisier PDF, stampila si semnatura se micesc foarte mic cred ca la 30 x 30 px, insa totul e OK cand printez direct la Printeaza din Facturis

Care o fi baiu?

Mircea Calin Botezatu
ip_fresh

Re: Eroare in Facturis!

Mesajde IULIan007 pe Lun Noi 10, 2008 4:19 pm

ip_fresh scrie:Buna,

Mi-am scanat stampila cu semnatura in format JPG dimensiuni 150 x 81px si le-am adaugat sa le puna pe factura la sampila si semnatura.
Eroare apare atunci cand salvezi in format fisier PDF, stampila si semnatura se micesc foarte mic cred ca la 30 x 30 px, insa totul e OK cand printez direct la Printeaza din Facturis

Care o fi baiu?

Mircea Calin Botezatu

Buna ziua,

Daca nu aveti ultima versiune de pe site va rog sa va faceti ultimul Update. ... am corectat aceasta problema cu mult timp in urma.
In ultima versiune de pe site apare in PDF la aceiasi dimensiune cum apare si la printare.

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Eroare in Facturis (stampila in pdf)

Mesajde BAUBAU pe Mar Oct 20, 2009 4:52 pm

Buna ziua,

Dupa ce am scanat stampila si semnatura nu mai reusesc sa salvez in pdf (apare un pdf gol), la printare(nu printarea pdf-ului!!!!) totul e ok,apare stampila si semnatura pe factura. Mentionez ca am ultimul update si am bifat tot ce trebuie ca sa apara stampila si in varianta pdf si la printare , cu toate astea problema persista. Va multumesc anticipat pentru raspuns!
BAUBAU

Re: Eroare in Facturis (stampila in pdf)

Mesajde IULIan007 pe Mar Oct 20, 2009 5:27 pm

BAUBAU scrie:Buna ziua,

Dupa ce am scanat stampila si semnatura nu mai reusesc sa salvez in pdf (apare un pdf gol), la printare(nu printarea pdf-ului!!!!) totul e ok,apare stampila si semnatura pe factura. Mentionez ca am ultimul update si am bifat tot ce trebuie ca sa apara stampila si in varianta pdf si la printare , cu toate astea problema persista. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Buna ziua,

Sa ne trimiteti pe mail fisierul date.mid si Facturis.exe sa vedem si noi cum salveaza in PDF si sa ne ziceti in mail la ce factura va da aceasta eroare.
Sa ne atasati totusi si imaginile de la stampila si semnatura.

Va multumim,
IULIan Mihalache
IULIan007
Site Admin

Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare