Multumesc anticipat pentru orice solutie, deja am intarziat 2 zile cu factura, iar pe timpurile astea...
mariusl scrie:Scuze pentru deschiderea unui topic nou, dar ma gandesc ca poate fi de interes general. Intrebarea este cum se genereaza o factura externa? Am vazut sablonul (traducerea) care este foarte ok, problema este ca atunci cand introduc factura nu am posibilitatea sa selectez modelul, in plus, clientul meu care este din UK, firesc da eroare, codul fiscal incepe cu GB...
Multumesc anticipat pentru orice solutie, deja am intarziat 2 zile cu factura, iar pe timpurile astea...
mariusl scrie:Multumesc si scuze, nu gasisem discutia respectiva. Acum vad ca merge chiar daca am un cod fiscal neacceptat de program (GB....). Acum , daca tot te-am prins: am doua conturi (RON si EUR). Cum fac sa schimb la facturare contul default (RON) cu cel de EUR? Trebuie sa modific datele companiei de fiecare data? Multam.
kid_sim scrie:Intrebarea este cum pot evita selectarea unui judet... am client din afara si nu e corect sa-mi apara: "District: Bucuresti" sau vreun judet..
Si daca pot configura o factura externa care sa nu aiba coloana de TVA si implicit cota de tva afisata (am tot incercat.. nu-mi iese)
Multumesc!
Înapoi la Facturis - probabil cel mai simplu program de facturare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator